AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker töreni görmek

Kahve falında asker töreni görmek

Kahve falında asker töreni görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker töreni gördüyseniz:

  • Küçük aksilikler sizi gereğinden fazla oyalarak bezdirebilir.

Kahve falında asker yemin töreni görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında asker töreni görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında tören yeri görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına delalet eder.

Kahve falında düğün töreni görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında diploma töreni görmek sinirlerinin yıpranacağına, her zaman çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında cenaze töreninde bulunmak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına işarettir.

Kahve falında sünnet töreni görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına işarettir.

Kahve falında düğün törenine katılmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir