AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün töreni görmek

Kahve falında düğün töreni görmek

Kahve falında düğün töreni görmek günah işleyeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, desteksiz kalacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında düğün töreni gördüyseniz:

  • Evde veya özel yaşamınızda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında düğün töreni görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğün törenine katılmak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında törende bulunmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında asker yemin töreni görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına inanılır.

Kahve falında nişan töreni yapmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi nişan törenini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında ödül töreni görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sünnet töreni görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, doğru bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir