AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor atlet görmek

Kahve falında mor atlet görmek

Kahve falında mor atlet görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor atlet gördüyseniz:

  • Üzerinde çalışılması gereken evrak işlerinize hızlıca zaman ayırıp ardından diğer işlere geçiş yapabilirsiniz.

Kahve falında mor atlet görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atlet külot görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atleti ters giymek çok daha büyük adımların atılacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ölüye atlet vermek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine inanılır.

Kahve falında pembe atlet görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına yorulur.

Kahve falında beyaz atlet çıkarmak alınganlıkların hasıl olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atlet aramak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kafasının rahat olacağına tabir olunur.

Kahve falında atletli adam görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir