AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm sesi duymak

Kahve falında ölüm sesi duymak

Kahve falında ölüm sesi duymak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Kahve falında ölüm sesi duymak gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız görevler üstlenebilir veya sözlerinizin arkasında duramayabilirsiniz.

Kahve falında ölüm sesi duymak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüm selası duymak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek ölümü duymak ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işarettir.

Kahve falında ölümünü duymak müşterilerinin çoğalacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm ilanı duymak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ölümünü duymak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi ölüm haberini duymak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında ölümü duymak yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir