AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ölümünü duymak

Kahve falında arkadaşının ölümünü duymak

Kahve falında arkadaşının ölümünü duymak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, çekilen hasretin biteceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ölümünü duymak gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde olun, kararlı bir şekilde hareket edin.

Kahve falında arkadaşının ölüm haberini duymak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, hayatının da kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ölümünü duymak uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına işaret eder.

Kahve falında ölüm selası duymak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek ölümü duymak işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölümü duymak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm ilanı duymak kredi çekileceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşin ölümünü duymak fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin öldüğünü duymak ölüm haberini almak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir