AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölümünü duymak

Kahve falında ölümünü duymak

Kahve falında ölümünü duymak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, iyi konumlara geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, insanlara iş öğreteceğine delalettir.

Kahve falında ölümünü duymak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla dert etmeyin.

Kahve falında ölüm haber duymak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin ölümünü duymak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ölüm haberini duymak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin ölüm haberini duymak özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüm haberi duymak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşin ölümünü duymak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölümünü duymak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında ölüm ilanı duymak ele geçen fırsatların heba edileceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir