AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm ilanı duymak

Kahve falında ölüm ilanı duymak

Kahve falında ölüm ilanı duymak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm ilanı duymak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Kahve falında ölüm ilanı duymak ayıplı yolara sapacağına, eşlerin ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüm ilanı görmek malının ve aşının da çoğalacağına, her konuda şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze ilanı duymak feraha ermeye, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında iş ilanı görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşk ilan etmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında ilanı aşk etmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, insanlara iyilik yapmaya alamet etmektedir.

Kahve falında satılık ilanı vermek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Kahve falında ilan tahtası görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir