AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerle yemek yemek

Kahve falında ölülerle yemek yemek

Kahve falında ölülerle yemek yemek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kötü haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölülerle yemek yemek gördüyseniz:

  • Kimseninin klavyesi değilsiniz, kendi başınıza ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında ölü yemeği görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin etini yemek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden yumruk yemek hastalıklarının azalacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü hayvan eti yemek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölünün karpuz yemek yokluk ve fakirlik göreceğine, statü atlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü köpek eti yemek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine inanılır.

Kahve falında ölü birisiyle yemek yemek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden yemek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir