AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birisiyle yemek yemek

Kahve falında ölü birisiyle yemek yemek

Kahve falında ölü birisiyle yemek yemek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birisiyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor olayları gözünüzde büyütmeniz size rahatsızlık verebilir.

Kahve falında ölü elinden yemek yemek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, faydalı şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün arkasından yemek vermek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare ölüsü yemek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiye yemek vermek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bebek eti yemek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün yemeğini yemek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birisine yemek vermek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden bir şey yemek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir