AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden yemek

Kahve falında ölüden yemek

Kahve falında ölüden yemek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, aksiliklerin yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında ölüden yemek gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak paylaşımı gerektiren konulara girmeniz durumunda talihsiz durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölü birisiyle yemek yemek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine delalettir.

Kahve falında ölülere yemek yapmak az da olsa kazanç elde edeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölülerle yemek yemek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü için yemek vermek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden bir şey yemek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün karpuz yemek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kedi yemek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü kişiyle yemek yemek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir