AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yemeği görmek

Kahve falında ölü yemeği görmek

Kahve falında ölü yemeği görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü yemeği gördüyseniz:

  • Olayların üstüne korkusuzca, gözünü budaktan sakınmadan gitmelisiniz.

Kahve falında ölü insanla yemek yemek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinden yemek almak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle beraber yemek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle yemek yapmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle yemek yemek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle yemek yapmak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün yemek yemesini görmek kazanç elde edeceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü yemek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir