AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle sohbet etmek

Kahve falında ölmüş biriyle sohbet etmek

Kahve falında ölmüş biriyle sohbet etmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş biriyle sohbet etmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylerle vakit geçirin.

Kahve falında köpekle sohbet etmek canını ve malını garanti altına alacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla sohbet etmek kötü bir duruma düşürüleceğine, bütçesinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında camide sohbet etmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında sohbet hocası görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kazancının epey düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dini sohbette bulunmak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü biriyle sohbet etmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine inanılır.

Kahve falında sohbet veren hoca görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeklerle sohbet etmek sonunda mutlu olacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir