AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle sohbet etmek

Kahve falında ölü biriyle sohbet etmek

Kahve falında ölü biriyle sohbet etmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, dirliğin bozulabileceğine delalettir.

Kahve falında ölü biriyle sohbet etmek gördüyseniz:

  • Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir.

Kahve falında ölüyle sohbet etmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü biriyle sohbet etmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölülerle sohbet etmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında sohbet hocası görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında hocayla sohbet etmek gelişeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşuyla sohbet etmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında belediye başkanıyla sohbet etmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, hem de zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birisiyle sohbet etmek her şeyin gönlünce olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir