AnaSayfa / Genel / Kahve falında vampirlerle savaşmak

Kahve falında vampirlerle savaşmak

Kahve falında vampirlerle savaşmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başarıların çoğalacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına işarettir.

Kahve falında vampirlerle savaşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde gelişmeler var.

Kahve falında vampirlerle savaşmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini vampir olarak görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, torunlarına dahi yeteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vampir tarafından kovalanmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında vampirler tarafından kovalanmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını vampir olarak görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında vampir sevgili görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında vampir dişi görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini vampir görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, borçların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir