AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüleri denize atmak

Kahve falında ölüleri denize atmak

Kahve falında ölüleri denize atmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, büyük başarıla kazanacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüleri denize atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmek için az çok hesaplanabilir riskler alabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü denize atmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine yorulur.

Kahve falında ölüleri denize atmak daima önüne bakacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahı denize atmak iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı denize atmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında denize çiçek atmak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla denize atmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işarettir.

Kahve falında denize taş atmak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işarettir.

Kahve falında anahtarı denize atmak istediği makama geleceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir