AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kadını canlı görmek

Kahve falında ölü kadını canlı görmek

Kahve falında ölü kadını canlı görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kadını canlı gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Kahve falında ölü kadını canlı görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kadını canlı görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş bir kadını canlı görmek işlerinin aksayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölü insanı canlı görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü canlı görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölü bir insanı canlı görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin canlı olduğunu görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet eder.

Kahve falında ölü adamı canlı görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, işsiz ise işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir