AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insanları canlı görmek

Kahve falında ölü insanları canlı görmek

Kahve falında ölü insanları canlı görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, attığı her adımı düşüneceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, dayanışma içinde kalacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insanları canlı gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölü insanları canlı görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret eder.

Kahve falında ölü bir insanı canlı görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü insanı canlı görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı insan yemek helal rızka kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı insanı tabutta görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş bir insanı canlı görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı insanı toprağa gömmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, erken evlilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutta canlı insan görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir