AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü için yemek vermek

Kahve falında ölü için yemek vermek

Kahve falında ölü için yemek vermek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, sorunlarını aşacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü için yemek vermek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda harcamalarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında ölüyle yemek paylaşmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına işarettir.

Kahve falında ölü kişiyle yemek yemek kazancını büyük miktarda arttıracağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden birşey yemek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, kendisine uğur getireceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinin elinden birşey yemek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına yorulur.

Kahve falında ölünün zeytin yemek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında ölünün arkasından yemek dağıtmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine işarettir.

Kahve falında ölü birine yemek hazırlamak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine inanılır.

Kahve falında ölü etinden yemek yapmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir