AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden yağ almak

Kahve falında ölüden yağ almak

Kahve falında ölüden yağ almak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, kazançlı işlere girileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, birikim yapacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden yağ almak gördüyseniz:

  • Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölüden yağ almak geçim derdi çekmeyeceğine, bunun da fal sahibine sorun olacağına delalettir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızgın yağ görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında pencereden kar yağmış görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulur.

Kahve falında saçına yağ sürmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıya yağ sürmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, derdin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağ bezesi görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında yağlı pide yemek çok kötü günler geçirileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir