AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden yardım istemek

Kahve falında ölüden yardım istemek

Kahve falında ölüden yardım istemek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, başarılar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden yardım istemek gördüyseniz:

  • Başkalarıyla büyük heyecanlar yaşayabilirsiniz ya da toplu bir üzüntü olayına karışabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinden yardım istemek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ölüden yardım istemek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşudan yardım istemek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşından yardım istemek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında jandarmadan yardım istemek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinden yardım istemek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerden yardım istemek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanlardan yardım istemek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, parasal krizler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir