AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden pilav almak

Kahve falında ölüden pilav almak

Kahve falında ölüden pilav almak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, onu cesaretlendireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden pilav almak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Kahve falında ölüye pilav yedirmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, daha fazla başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle pilav yemek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işaret eder.

Kahve falında ölü pilavı yemek moralinin genel olarak yerinde olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölüden pilav almak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye pilav vermek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, variyetinin her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında şehriye pilavı görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında pilav yiyen birini görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında pirinç ve bulgur pilavı görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir