AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye pilav vermek

Kahve falında ölüye pilav vermek

Kahve falında ölüye pilav vermek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, moralinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye pilav vermek gördüyseniz:

  • Sizin etkilemek istediğiniz kişiler varsa, insanları etkilemeniz zor olabilir.

Kahve falında ölüden pilav almak işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kazancının bol olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle pilav yemek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, hasret giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü pilavı yemek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye pilav vermek yeni bir haneye sahip olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye pilav yedirmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dövme pilavı pişirmek rakiplerin oyununa gelineceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında taze fasulye pilav yemek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında kazanda pilav görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir