AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav yiyen birini görmek

Kahve falında pilav yiyen birini görmek

Kahve falında pilav yiyen birini görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında pilav yiyen birini gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler, alışılmadık düzenleme veya planlar esnasında kaçınılmaz değişiklikler olabilir.

Kahve falında sebzeli pilav yapmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pilavlı nohut yemek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine işarettir.

Kahve falında pilava yoğurt katmak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, işinde ustalaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav ve helva görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı yediğini görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında pilav ve salata görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç pilav dağıtmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday pilavı görmek sorunlarının biteceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir