AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden paket almak

Kahve falında ölüden paket almak

Kahve falında ölüden paket almak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine yorulur.

Kahve falında ölüden paket almak gördüyseniz:

  • Daha çok araştırma gerektiren konularda sorumluluğu üzerinize alabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinden paket almak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden paket almak karlı işler yapacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında çay paketleri görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında paket sigara almak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına işarettir.

Kahve falında paket vermek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paket paket para görmek mutlu zamanlar geçireceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paket açmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında paket kına görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, daha sonra işlerin açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir