AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden paket almak

Kahve falında ölü birinden paket almak

Kahve falında ölü birinden paket almak kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, amacına ulaşacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden paket almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne söylediğini anlamaya çalışırken hızlı kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ölü birinden paket almak istediği herşeye ulaşabileceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden paket almak dayanışmanın ve düzenin artacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hediye paketi vermek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Kahve falında paket paket süt görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında paket vermek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında paket helva görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sigara paketi vermek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına inanılır.

Kahve falında çay paketleri görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir