AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden kaçtığını görmek

Kahve falında ölüden kaçtığını görmek

Kahve falında ölüden kaçtığını görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden kaçtığını gördüyseniz:

  • Sizi hala anlamamış kişiler varsa, kendinizi ney şekilde ifade etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölüden kaçtığını görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü tarafından kaçırılmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kocaya kaçtığını görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına alamet eder.

Kahve falında koyunu elinden kaçırmak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine delalettir.

Kahve falında silah zoruyla kaçırılmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, malından ve parasından kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kaçırılmış olarak görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahtan kaçtığını görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kaçırmak işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir