AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kocaya kaçtığını görmek

Kahve falında arkadaşının kocaya kaçtığını görmek

Kahve falında arkadaşının kocaya kaçtığını görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, istediği makama geleceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kocaya kaçtığını gördüyseniz:

  • Vizyonunuz sizi istediğiniz yere götürebilir.

Kahve falında arkadaşının kocaya kaçtığını görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kocaya kaçtığını görmek koltuğunun yükseleceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızın kocaya kaçtığını görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, kendi işine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kızının kocaya kaçtığını görmek kazancın gittikçe artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında bir kızın kocaya kaçtığını görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, kendisini işine veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında kocasının kaçtığını görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin kocaya kaçtığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kocaya kaçtığını görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir