AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden incir almak

Kahve falında ölüden incir almak

Kahve falında ölüden incir almak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kazancın düşeceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında ölüden incir almak gördüyseniz:

  • Herkesin taleplerini yerine getirmek yerine, doğru önerilere kulak verin.

Kahve falında ölü birinden incir almak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle incir yemek ticaret hayatını ilerleteceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye incir vermek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birine incir vermek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden incir almak dertlerinden kurtulacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye incir yedirmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında tabakta incir görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir pestili görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir