AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir pestili görmek

Kahve falında incir pestili görmek

Kahve falında incir pestili görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, gerekirse özür dileneceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına tabir olunur.

Kahve falında incir pestili gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklik yapmanız ne kadar zor görünse de, size iyi hissettireceği kesin gibi görünüyor.

Kahve falında incir pestili yemek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir pestili görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında üzüm pestili görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işarettir.

Kahve falında pestil görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dut pestili görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bereketin ve verimin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dut pestili yemek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cevizli pestil yemek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pestil yemek görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir