AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle incir yemek

Kahve falında ölüyle incir yemek

Kahve falında ölüyle incir yemek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, iş kaybı yaşayacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle incir yemek gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiç kimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında ölüyle incir yemek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.

Kahve falında ölüye incir vermek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, deneyim kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden incir almak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinden incir almak insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birine incir vermek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, işsizseniz işe gireceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye incir yedirmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, helal rızka sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında biriyle incir yemek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işarettir.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir