AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine incir vermek

Kahve falında ölü birine incir vermek

Kahve falında ölü birine incir vermek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, işlerin kara geçeceğine, başının ağrıyacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birine incir vermek gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren konularda tansiyonu arttıran değil, düşüren bir eğilimde olmanızda fayda var.

Kahve falında ölü birine incir vermek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye incir yedirmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle incir yemek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden incir almak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye incir vermek yeni bir başlangıç yapmaya, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinden incir almak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında incir hoşafı görmek istenen her şeye sahip olunacağına, geçiminin zor hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz incir yediğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir