AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden elma almak

Kahve falında ölüden elma almak

Kahve falında ölüden elma almak güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, çalıştığı yerde amir olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden elma almak gördüyseniz:

  • Bazı durum veya ilişkiler daha fazla anlayışlı olmayı, daha fazla sevgiyi veya daha akıcı diyaloğu hak ediyor olabilir.

Kahve falında ölüden elma almak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinden elma almak sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında ölüden elma alıp yemek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında ölüye elma yedirmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye yeşil elma vermek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye elma vermek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birine elma vermek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında ölüden yeşil elma almak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir