AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden ekmek almak

Kahve falında ölüden ekmek almak

Kahve falında ölüden ekmek almak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden ekmek almak gördüyseniz:

  • Değişimden kaçınmamamnız değecek kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölüden ekmek almak gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden ekmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyle ekmek yemek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, çoluk çocuğa karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin ekmek verdiğini görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, verimli olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birisine ekmek vermek müjdeli haberler alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye ekmek verdiğini görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalet eder.

Kahve falında ölü insana ekmek vermek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde ekmek görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir