AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden çakmak almak

Kahve falında ölüden çakmak almak

Kahve falında ölüden çakmak almak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden çakmak almak gördüyseniz:

  • Rahatsız edilmemek istiyorsunuz yani zihinsel yönden faal olamıyorsunuz.

Kahve falında ölüden çakmak almak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çakmak taşı görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çıkmaza düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tarlaya kazık çakmak yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında sigara ve çakmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, nasibin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında toprağa demir çakmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanmayan çakmak görmek ticaretinin de hızlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa kazık çakmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çakmak söndürmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir