Kahve falında ölüden ayva almak

Kahve falında ölüden ayva almak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden ayva almak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya bazı ilişkileriniz ivme kazanabilir.

Kahve falında ölü birinden ayva almak görmediği yerlere gideceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden ayva almak maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, maddi konuda zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında ölüye ayva vermek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ayva yemek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından ayva toplamak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, imkânsızı başaracağına alamet eder.

Kahve falında ayva istemek rütbenin yükseleceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan ayva koparmak dini inançların güçleneceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden ayva almak konforundan da ödün vereceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir