AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolye kaybetmek

Kahve falında altın kolye kaybetmek

Kahve falında altın kolye kaybetmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kolye kaybetmek gördüyseniz:

  • Siz, olayları kendi açınızdan diğerleri ise, kendi açılarından değerlendiriyor olabilir.

Kahve falında altın kolye kaybetmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kolyeyi kaybetmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolye ucu kaybetmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, ünleneceğine delalet eder.

Kahve falında kolye kaybetmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulur.

Kahve falında kolyeyi kaybetmek kalp kırıklığına neden olacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında altın yüzük kolye görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulur.

Kahve falında altın kolyeler takmak çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kolyenin kopmasını görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir