AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde altın kolye görmek

Kahve falında elinde altın kolye görmek

Kahve falında elinde altın kolye görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, malını ve canını riske edeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine yorulur.

Kahve falında elinde altın kolye gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında elinde altın kolye görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde kolye görmek bazı sırların açığa çıkacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kolye düşürmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında altın kolye yüzük görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine delalettir.

Kahve falında altın kolye bozdurmak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına alamet eder.

Kahve falında altın kolye ucu görmek siparişlerinin çoğalacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz altın kolye takmak mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında altın kolye takıldığını görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir