AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş altın kolye görmek

Kahve falında kopmuş altın kolye görmek

Kahve falında kopmuş altın kolye görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kopmuş altın kolye gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya özel yaşamınıza ait ilişkilerde fark etmeden karşı taraf üzerinde baskıcı olmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında altın kolye düşürmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine inanılır.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında altın kolye bileklik görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında yerde altın kolye görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, maddi gücünü yitireceğine delalet eder.

Kahve falında altın inci kolye görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında altın yonca kolye görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, net bir bakış açısı kazanacağına delalettir.

Kahve falında altın gümüş kolye görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının altın kolyesini takmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir