AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yemeği vermek

Kahve falında ölü yemeği vermek

Kahve falında ölü yemeği vermek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, onu yalnız bırakmayacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yeni bir hayat kurulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü yemeği vermek gördüyseniz:

  • İmajınızı, kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendire konularda beklenmedik olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün zeytin yemek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün helvasını yemek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinden bal yemek büyük sorunlarla boğuşulacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında ölü pilavı yemek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden sopa yemek falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, borçlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden bir şey yemek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında ölüyle yemek pişirmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birisiyle yemek yemek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir