AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün zeytin yemek

Kahve falında ölünün zeytin yemek

Kahve falında ölünün zeytin yemek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün zeytin yemek gördüyseniz:

  • Başkalarıyla büyük heyecanlar yaşayabilirsiniz ya da toplu bir üzüntü olayına karışabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle zeytin yemek onlara çok bağlı olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün zeytin yemek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye zeytin vermek herkesin desteğinin alınacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden zeytin almak şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında çürük zeytin yemek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, hoşluk içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük siyah zeytin yemek kötü kimselerin ağına düşeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında ekmek zeytin yemek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında peynir ve zeytin yemek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kırgınların barışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir