AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle yemek pişirmek

Kahve falında ölüyle yemek pişirmek

Kahve falında ölüyle yemek pişirmek ruhani önderlik yapacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyle yemek pişirmek gördüyseniz:

  • Bir teklif alabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle yemek pişirmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün pişirdiğini yemek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye yemek pişirmek işlerinizin bozulacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına inanılır.

Kahve falında ölüye yumurta pişirmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü pişirmek yerinde saymayacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü eti pişirmek hayal kırıklığı yaşayacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ölü insan eti pişirmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü pişirmek kazançlı bir işe girileceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir