AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada at görmek

Kahve falında tarlada at görmek

Kahve falında tarlada at görmek geçim derdine gireceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada at gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilir veya yeni bakış açıları geliştirerek ilişkilerinize ivme kazandırabilirsiniz.

Kahve falında tarlada at görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında atla tarla sürmek başarılarının azalacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillenmiş tarla görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarla açmak atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salata tarlası görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamur tarla görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tarlada çalışan insanlar görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir