AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı kedi görmek

Kahve falında canlı kedi görmek

Kahve falında canlı kedi görmek yeni bir makama sahip olunacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı kedi gördüyseniz:

  • Yaşanan stres veya baskılara rağmen sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında canlı kedi yemek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı kedi görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü ve canlı kedi görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında canlı akvaryum balığı görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, harama göz dikmeyeceğine inanılır.

Kahve falında canlı koyun yüzmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına yorulur.

Kahve falında canlı yüzen balık görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, haneye bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen dedemi canlı görmek ancak yılmayacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük canlı balık görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir