AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı kedi yemek

Kahve falında canlı kedi yemek

Kahve falında canlı kedi yemek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, maddi zararın büyük olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, zorlukların günden güne artacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı kedi yemek gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında canlı kedi yemek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yanlış işler yapacağına inanılır.

Kahve falında canlı kedi görmek endişelerin son bulacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü ve canlı kedi görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Kahve falında canlı tavşan yemek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı fare yemek yeni işlere ve projelere gireceğine, kazancının hiç azalmayacağına inanılır.

Kahve falında canlı hayvan yemek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında canlı civciv yemek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında canlı böcek yemek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir