AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü canlı yıkamak

Kahve falında ölüyü canlı yıkamak

Kahve falında ölüyü canlı yıkamak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü canlı yıkamak gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız.

Kahve falında ölüyü canlı yıkamak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, istediği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında canlı birini yıkamak bazı sıkıntılara düşeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini canlı yıkamak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp yıkamak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı olarak yıkamak problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir akrabayı canlı görmek ekmeğinin azalacağına, oğlu evli ise boşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü adamı canlı görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü ve canlı fare görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, geniş bir ev satın alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir