AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü canlı görmek

Kahve falında ölü canlı görmek

Kahve falında ölü canlı görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sıkıntılarını çözeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yeni işlere atılacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına inanılır.

Kahve falında ölü canlı gördüyseniz:

  • Her alanda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında ölü yakınını canlı görmek yanlış yatırımlar yapacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü ve canlı kedi görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini canlı görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölü bir kişiyi canlı görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü annesini canlı görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü insanı canlı görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü canlı gibi görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin canlı görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir