AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı fare görmek

Kahve falında canlı fare görmek

Kahve falında canlı fare görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı fare gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden konuşmanız ise sorun yaratabilir.

Kahve falında canlı fare yemek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında canlı fare görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü ve canlı fare görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü babayı canlı görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanları canlı görmek bolluk içine olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine işarettir.

Kahve falında ölen komşuyu canlı görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında karada canlı balık görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı tavuk yakmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, rahatının yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir