AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröriste ateş etmek

Kahve falında teröriste ateş etmek

Kahve falında teröriste ateş etmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına işarettir.

Kahve falında teröriste ateş etmek gördüyseniz:

  • Oldukça romantik veya dokunaklı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında teröriste ateş etmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işarettir.

Kahve falında teröristlere ateş etmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında terörist kaçmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına işaret eder.

Kahve falında teröriste esir düşmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teröristlerden kurtulmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Kahve falında teröriste yakalanmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında evinde terörist görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında teröristlerle görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir