AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün su içtiğini görmek

Kahve falında ölünün su içtiğini görmek

Kahve falında ölünün su içtiğini görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulur.

Kahve falında ölünün su içtiğini gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında ölü birine su içirmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye su içirmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün su icmek ruhsal korkularından da arınacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden su icmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü su içerken görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün su içtiğini görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birini içki içerken görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında ölünün sigara içtiğini görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir