AnaSayfa / Genel / Kahve falında sincap görmek

Kahve falında sincap görmek

Kahve falında sincap görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, dualarının gerçekleşeceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına yorulur.

Kahve falında sincap gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya bilginizi kullanarak ekstra para kazanmanın yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında küçük sincap görmek Allah katında günahlarının affolacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sincap ölüsü görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında sincap beslemek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan sincap görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında sincap görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde sincap görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sincap ısırması görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz sincap görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. sabah fal kapattım, açtığımda masa başında oturan kuyruğu çıkmış insan çıkmış.kafasına taç takmış ama soytarı gibi duruyor :)) onun arkasında küçülmüş cüce gibi biri var.küçük bir ev çıkmış evin önünde iki sincap duruyor.sincaplardan biri birşey kemiriyor elinde.birçok rakam sayı çıkmış tarih yazıyo gibi.kangal köpeğine benzettim iri bir köpek çıkmış.birini koruyor gibi bu köpek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir